13-07-2020 // 22.00 h // Sala Llorers – CA LA TORRE // Vandellòs // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 96′ // Edat recomanada: Tots els públics // Preu: Gratuït

Accés controlat com a mesura de prevenció pel COVID-19.
Cal portar mascareta i seguir les recomanacions.

Quan el superintendent de bombers, Jake Carson (John Sopa) i el seu equip d’elit d’experts bombers (Keegan-Michael Key, John Leguizamo i Tyler Mane) van a el rescat de tres germans (Brianna Hildebrand, Christian Convery i Finley Rose Slater) durant un incendi forestal, s’adonen ràpidament que cap capacitació podria preparar-los per al seu treball més desafiant fins al moment: ser mainaderes. Incapaços de localitzar els pares dels nens, els bombers tenen les seves vides, treballs i fins i tot la seva caserna de bombers de cap i aprenen ràpidament que els nens, com els incendis, són salvatges i imprevisibles.

Repartiment: John Cena, John Leguizamo, Keegan-Michael Key, Judy Greer, Tyler Mane, Brianna Hildebrand, Christian Convery, Finley Rose Slater, Dennis Haysbert, Lynda Boyd, Kurt Long, Jessica Garcie, Tommy Europe, Jasmine Vega, Kristine Wilson, Ash Lee

Guió: Dan Ewen, Matt Lieberman

Direcció: Andy Fickman

Gènere: Comèdia.

Pin It on Pinterest

Share This