13, 20 i 27 de gener de 2020 // 19.30 h // SALA BONET CASTELLANA – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Campus Extens URV Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

L’Hospitalet de l’Infant acollirà aquest mes un cicle de conferències sobre curiositats científiques

Organitza el Campus Extens de la URV del municipi i tindrà lloc els dilluns 13, 20 i 27 de gener de 2020.

El cicle consta de tres conferències, a càrrec d’experts en la matèria, que tindran lloc els propers tres dilluns de gener, a les 19.30h, al Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant. En concret, a la Sala Bonet Castellana.

La primera, la del 13 de gener, es titula “La astrología. Un mito estrellado” i la impartirà el doctor enginyer industrial Ferran Tarrasa Blanes. La segona, “Vera Rubin i la matèria fosca” anirà a càrrec del físic nuclear, divulgador i investigador científic Javier Castelo Torras i la tercera conferència, titulada “L’aparell digestiu com a motor de l’evolució de les espècies” a càrrec d’Eduard Prats Alonso, doctor en Medicina, especialitat aparell digestiu i professor associat de la URV.

Cicle_Curiositats_Cientifiques_2020

 

Pin It on Pinterest

Share This