26, 27 de febrer, 12 i 19 de març de 2020 // 18.00 h // SALA BONET CASTELLANA – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Campus Extens de la URV de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant // Patrocina: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 60′

Aquestes VIII Jornades Literàries estan organitzades pel Campus Extens de la URV de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i per la Regidoria de Cultura i Patrimoni, amb la col·laboració de l’Institut Berengu

er d’Entença i la Biblioteca Infant Pere.

Les jornades, que enguany es titulen “Mare Terra, poemes a la natura”, inclouen uns tallers de recitació que aniran a càrrec de la professora i escriptora Joaquima Nolla, i es duran a terme els dies 26, i 27 de febrer, 12 i 19 de març, a les 18 h.

Per conmemorar el Dia Internacional de la Poesía, el 20 de març, a les 19 h, tindrà lloc UN TAST DE POESIA en directe!, que estarà obert al públic.

Les persones interessades a participar en aquests tallers de poesia s’hi han d’inscriure bé de manera presencial, a la Biblioteca Infant Pere de l’Hospitalet; o bé per telèfon, trucant al 977 82 21 22.

Places limitades.

VIII_Jornades_Literaries_2020_02 (1)

Pin It on Pinterest

Share This