23-02-2020 // 18.00 h // TEATRE AUDITORI – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 119′ // Edat recomanada: +12 anys // Preu: 3 €

En el més cru de la Primera Guerra Mundial, dos joves soldats britànics, Schofield i Blake reben una missió aparentment impossible. En una carrera contrarellotge, hauran de travessar el territori enemic per a lliurar un missatge que evitarà un mortífer atac contra centenars de soldats, entre ells el propi germà de Blake.

Repartiment: George MacKay, Dean-Charles Chapman, Richard Madden, Benedict Cumberbatch, Mark Strong, Colin Firth, Andrew Scott, Teresa Mahoney, Daniel Mays, Adrian Scarborough, Jamie Parker, Nabhaan Rizwan, Justin Edwards, Gerran Howell, Richard McCabe, Robert Maaser, John Hollingworth, Anson Boon, Jonny Lavelle, Michael Jibson, Chris Walley

Guió: Sam Mendes, Krysty Wilson-Cairns

Direcció: Sam Mendes

Gènere: Bèl·lic. Drama. I Guerra Mundial

Premis 2019: 2 Globus d’Or: Millor pel·lícula drama i director. 3 nomin.
2019: Premis BAFTA: 9 nominacions, incloent Millor pel·lícula i director
2019: National Board of Review (NBR): Millor fotografia. Top 10 de l’any
2019: American Film Institute (AFI): Top 10 – Millors pel·lícules de l’any
2019: Associació de Crítics de Los Angeles: Nominada fotografia i música
2019: Critics Choice Awards: 8 nominacions, Millor pel·lícula i director

Pin It on Pinterest

Share This