Del 26 de novembre al 20 de desembre de 2019 // Biblioteca Infant Pere // L’Hospitalet de l’Infant // Cessió i producció: Casa de les Lletres de Tarragona // Organitza: El Servei de Biblioteques de Catalunya i la Institució de les Lletres Catalanes.

Exposició itinerant a les biblioteques públiques “Això era i no era: Maria Aurèlia Capmany entre nosaltres” amb motiu dels cent anys del naixement de l’escriptora.

Podeu visitar l’exposició a la Biblioteca Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant en horari de biblioteca: de dilluns a divendres, de 16 a 20 h i de dimarts a dissabte de 10 a 13 h.

L’exposició “Això era i no era: Maria Aurèlia Capmany entre nosaltres” és, sobretot, una aproximació a la personalitat de l’autora per tal que aquells que no la coneixien es puguin fer una idea de qui era i, alhora, aquells que la coneixien en alguna de les seves facetes, en coneguin les altres. Així, l’exposició ens permet un acostament a l’escriptora i a la feminista, però també a l’actriu, directora de teatre, polemista, militant política i social, gestora pública, etc.

Pin It on Pinterest

Share This