Del 14 al 30 de setembre de 2019 // Sala Infant Pere – CENTRE DE VISITANTS DE L’HOSPITAL DEL COLL DE BALAGUER  // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Preu: gratuït.

La inauguració de l’Exposició tindrà lloc el 14 de setembre, a les 19.30 h.

Aquesta exposició és una mostra de l’obra pictòrica de Josep M. Mora Cagigao, arquitecte, que ha centrat la seva sensibilitat i expressió artística en la pintura, perquè el dibuix, la composició d’espais, formes, llums, ombres, i la geometria espacial, van ser la base de la seva formació i treball.

En aquesta exposició de paisatges i retrats ens mostra llocs i persones importants per ell: les platges de l’Hospitalet i Miami, els pobles de l’entorn i retrats de la seva família i amics.

Horari de l’exposició:

de dilluns a divendres, de 17 a 20 h

dissabte, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h i diumenge de 10 a 14 h

Cartell_Expo_Aquarela

Pin It on Pinterest

Share This