23-09-2019 // 19.00 h // Sala Bonet Castellana – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Central de Biblioteques de Tarragona i Biblioteca Infant Pere // Edat recomanada: Tots els públics // Preu: Gratuït

El Gaudí que no ens han explicat, a càrrec de Joan Torres Domènech.

Antoni Gaudí s’ha convertit en una icona que interessa permanentment. L’autor d’aquest llibre parteix amb avantatge, perquè té els mateixos origens. És un riudomenc, nascut a Reus. Això fa que el pugui entendre millor que molts biògrafs. A més, és un gaudinista que ha escorcollat molt. La novetat dels materials que aporta són aclaparadors. Només un petit avanç: sabíeu que Gaudí, i no Jujol, és l’autor de la sala d’espectacles del Teatre Metropol, de Tarragona? L’autor, sempre amb proves irrefutables, fa sortir a la llum aquell Gaudí que fins ara ningú s’havia atrevit a explicar.

Joan Torres Domènech va néixer a Reus el 1968, encara que sempre ha viscut a Riudoms. És diplomat en ensenyament primari en l’especialitat de ciències socials. Des del 1990 ha escrit més d’un centenar d’articles, sobretot de recerca històrica i fa més de 20 anys que es dedica a la investigació de la figura d’Antoni Gaudí, cosa que li va suposar rebre el 2002 el premi Gaudí de Periodisme de la Diputació de Tarragona.

Pin It on Pinterest

Share This