21-09-2019 // 22.00 h // TEATRE AUDITORI – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Presenta: Grup de Teatre Tracamaca Diccionari de Butxaca d’El Perelló // Organitza: Grup de Teatre Quo Vadis de l’Hospitalet de l’Infant // Col·labora: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 60′ // Edat recomanada: Tots els públics // Preu de l’entrada: 3 €

Venda d’entrades: Taquilla: 1 hora abans de la funció.

El dinar de la Festa Major és, o hauria de ser, un dinar ple de rialles i anècdotes, acompanyades per un bon àpat. Però realment sempre és així? En aquest dinar es presenta l’ovella negra de la família, la visita inesperada d’algun acompanyant desconegut, els retrets de temps passat, la dificultat en guardar algun secret, … com pot acabar el que no comença massa bé?

Repartiment: Maite Borrell Josep Sentís Vanessa Pallarés Franc Callau Amàlia Gil Aida Farnós Vanesa López Josep Franch

Direcció: Tracamaca i Martí Marsal

Fotografia: Èric Barberà

Tècnic de so i llums: Èric Barberà i Carlos Tevar

Pin It on Pinterest

Share This