01-09-2019 // 20.30 h // Teatre Auditori – Centre Cultural Infant Pere // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Daurada Escena i Regidoria de Cultura // Durada: 90′ // Edat recomanada: Tots els públics // Preu: Entrada inversa (es paga a la sortida)

Daurada Escena Festival Líric Internacional 2019 prepara la seva 3ª edició amb la voluntat de seguir ser un referent pels amants de la lírica a les contrades del Sud de Catalunya.

Enguany el festival és un homenatge a la gran MONSERRAT CABALLÉ i és per això que formaran part d’aquest Festival, 5 magnífiques sopranos que ens deleitaran amb moltes de les cançons amb les que ella ens va emocionar: Núria Vilà, Sara Bañeras, Anna Farrés, Katerina Tretyakova i Mercedes Gancedo acompanyades dels grans pianistes: Ricardo Estrada, Berta Brull i Viviana Salisi.

El preu de les entrades serà segons ENTRADA INVERSA (es paga a la sortida).

El Festival consta de tres concerts, el 15 d’agost a Cambrils, l’1 de setembre a l’Hospitalet de l’Infant i el 7 de setembre també a Cambrils.

Programa concert 1 de setembre amb Katerina Tretyakova,soprano
i Ricardo Estrada, piano

Cartell Festival

Pin It on Pinterest

Share This