19-08-2019 // 22.00 h // Sala Llorers – CA LA TORRE // Vandellòs // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 116′ // Edat: +12 anys // Preu: Gratuït

Els X-Men s’enfronten al seu enemic més poderós: un dels seus membres, Jean Grey. Durant una missió de rescat a l’espai, Jean gairebé mor al ser atrapada per una misteriosa força còsmica. Quan torna a casa, aquesta radiació l’ha fet més poderosa, però molt més inestable. Mentre lluita amb l’entitat que habita en el seu interior, Jean deslliga els seus poders de formes que no pot controlar ni comprendre. Jean cau en una espiral fora de control fent mal a aquells que més estima i comença a destruir els llaços que mantenen units als X-Men.

Repartiment: Sophie Turner, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Jessica Chastain, Nicholas Hoult, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee, Evan Peters, Scott Shepherd, Ato Essandoh, Brian d’Arcy James, Summer Fontana, Hannah Emily Anderson

Guió: Simon Kinberg

Direcció: Simon Kinberg

Gènere: Ciència ficció. Acció

Pin It on Pinterest

Share This