21-08-2019 // 19.30 h // Plaça Berenguer d’Entença // L’Hospitalet de l’Infant // Companyia: Alas Circo Teatro // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada:50′ // Edat recomanada: Tots els publics // Preu: gratuït.

Els primers raigs de sol ens descobreixen a les germanes Bambalas, cadascú més presumida, juganera i coqueta, estirant cadascuna a la seva manera. Sorpreses davant la presència del públic s’afanyaran a demostrar totes les seves habilitats però la seva obsessió per impressionar als presents les farà errar una i altra vegada. En les seves constants ensopegades mostraran una habilitat incomparable que, no obstant això, elles mateixes no acaben de valorar.

Un impressionant gronxador en forma de trapezi servirà per provar que la unió fa la força i que són moltes les ocasions en què, encegats pels nostres objectius immediats, no apreciem prou les nostres accions. Aquesta obra pretén donar valor a les petites fites que anem superant cada dia i, sobretot, de mostrar que gairebé sempre el més valuós el trobem en el camí.

Pin It on Pinterest

Share This