05-05-2019 // 18.00 h // TEATRE AUDITORI – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 134′ // Edat recomanada: +12 anys // Preu: 3 €

‘Bohemian Rhapsody’ és una celebració del grup Queen, de la seva música i del seu extraordinari cantant Freddie Mercury, que va desafiar estereotips i va fer miques tradicions per a convertir-se en un dels showmans més volguts del món. La pel·lícula plasma el meteòric ascens de la banda a l’Olimp de la música a través de les seves icòniques cançons i el seu revolucionari so, la seva crisi quan l’estil de vida de Mercury va estar fos de control, i la seva triomfal reunió a la vespra del Live Aid, en la qual Mercury, mentre patia una malaltia que amenaçava la seva vida, lidera a la banda en un dels concerts de rock més grans de la història. Reflecteix així mateix com es va fonamentar el llegat d’una banda que sempre es va assemblar més a una família, i que continua inspirant a propis i estranys, somiadors i amants de la música fins als nostres dies.

Repartiment: Rami Malek, Joseph Mazzello, Ben Hardy, Gwilym Lee, Lucy Boynton, Aidan Gillen, Tom Hollander, Mike Myers, Allen Leech, Aaron McCusker, Jess Radomska, Max Bennett, Michelle Duncan, Ace Bhatti, Charlotte Sharland, Ian Jareth Williamson, Dickie Beau, Jesús Gallo, Jessie Vinning

Guió: Anthony McCarten (Història: Anthony McCarten, Peter Morgan)

Direcció: Bryan Singer

Gènere: Biografia. Música. Drama.

Premis:
4 Premis Oscar: millor actor (Rami Malek), muntatge i so. 5 nom.
Globus d’Or: Millor pel·lícula drama i actor (Rami Malek)
2 Premis BAFTA: Millor actor (Rami Malek) i so. 7 nominacions

Pin It on Pinterest

Share This