29-07-2019 // 22.00 h // Sala Llorers – CA LA TORRE // Vandellòs // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 121′ // Edat recomanada: +16 anys // Preu: Gratuït

Rocketman és la història d’Elton John, des dels seus anys com a nen prodigi del piano en la Royal Academy of Music fins a arribar a ser una superestrella de fama mundial gràcies al seu influent i duradera associació amb el seu col·laborador i lletrista Bernie Taupin.

Repartiment: Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden, Bryce Dallas Howard, Steven Mackintosh, Gemma Jones, Tom Bennett, Kit Connor, Stephen Graham, Matthew Illesley, Ophelia Lovibond, Charlotte Sharland, Layton Williams, Bern Collaco, Ziad Abaza, Jamie Bacon, Kamil Lemieszewski, Israel Ruiz, Graham Fletcher-Cook

Guió: Lee Hall

Direcció: Dexter Fletcher

Gènere: Drama. Música. Biografia Elton John

Pin It on Pinterest

Share This