28-04-2019 // 18.00 h // AUDITORI // Vandellòs // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 130′ // Edat recomanada: +12 anys // Preu: 3€

Anys 60. Tony Lip (Viggo Mortensen) és un italoamericà del Bronx que és contractat com a xofer del virtuós pianista negre Do Shirley (Mahershala Ali). Tots dos emprendran un viatge per a una gira de concerts pel Sud dels Estats Units, on Tony haurà de tenir present “El llibre verd”, una guia que indicava els pocs establiments on s’acceptava als afroamericans. Són dues persones que hauran de fer front al racisme i els prejudicis, però a les quals la destinació unirà, obligant-los a deixar de costat les diferències per a sobreviure i prosperar en el viatge de les seves vides.

Repartiment: Viggo Mortensen, Mahershala Ali, Iqbal Theba, Linda Cardellini, Ricky Muse, David Kallaway, Montrel Miller, Harrison Stone, Mike Young, Jon Michael Davis, Don DiPetta, Mike Hatton, Dimiter D. Marinov, Craig DiFrancia, Gavin Lyle Foley, Randal Gonzalez, Shane Partlow

Guió: Brian Hayes Currie, Peter Farrelly, Nick Vallelonga

Direcció: Peter Farrelly

Gènere: Comèdia dramàtica. Basat en fets reals.

Premis

3 Premis Oscar: Millor pel·lícula, guió original i actor de repartiment (Ali). 5 nom.

Globus d’Or: Millor pel·lícula comèdia, guió i actor de repartiment (Ali). 5 nomin.

Premis BAFTA: Millor actor de repartiment (Mahershala Ali). 4 nominacions

Festival de Toronto: Premi del Público (Millor pel·lícula)

National Board of Review (NBR): Millor pel·lícula i actor (Mortensen)

Pin It on Pinterest

Share This