24-07-2019 // 19.30 h // Plaça de l’Almadrava // L’Hospitalet de l’Infant // Companyia: La Bella Tour // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 50′ // Edat recomanada: Tots els publics // Preu: gratuït.

Quan el circ estava en plena expansió i el públic aclamava les habilitats dels acròbates i el coratge dels domadors nit rere nit, els pallassos eren l’ànima de l’espectacle fent riure tant a nens com adults.

Ara ja no queden malabaristes, ni acròbates, ni màgia, ni mossos de pista. Només aquests dos pallassos i una herència del circ dins d’una caixa. Dia rere dia poble rere poble, intenten, amb esforç, mantenir la tradició familiar. A vegades amb èxit, unes altres amb catastròfic resultat. En qualsevol cas no tiraran la tovallola fins a aconseguir el seu propòsit: la riallada del públic!

Pin It on Pinterest

Share This