Juliol, agost i setembre 2019 // Divendres i dissabte // 21.00 h // CENTRE DE VISITANTS L’HOSPITAL DEL COLL DE BALAGUER // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 90′ // Adults // Preu: 5 €

Visita guiada per a públic general al Centre de visitants de l’Hospital del Coll de Balaguer i al mirador de la torre sud-oest. L’hospital del Coll de Balaguer o altrament conegut com l’Hospital de l’infant Pere, va ser fundat i dotat per l’infant Pere d’Aragó i d’Anjou l’any 1344, a la plana de l’estratègic Coll de Balaguer, per defensar, assegurar i poblar el territori i el pas pel Coll. Al final de la visita, es du a terme un tast de vins locals al pas de ronda de l’Hospital.

RESERVA JULIOL

RESERVA AGOST

RESERVA SETEMBRE

També reserves a: Centre de visitants de l’Hospital del Coll de Balaguer, Oficina d’Informació i Turisme, tel. 697 460 126 (Jaume guia)

El pagament de la reserva es farà al mateix Centre de Visitants, abans de la visita.

La Regidoria de Cultura i Patrimoni es reserva la possibilitat d’anul·lar les visites guiades que no tinguin un mínim d’assistència, o quan les condicions meteorològiques siguin adverses.

Pin It on Pinterest

Share This