22-06-2019 // 18.00 h // TEATRE AUDITORI – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 90′ // Edat recomanada: +7 anys // Preu: 3 €

Narra les peripècies dels habitants d’un imaginari poble castellà enclavat al centre del País Basc anomenat Tellería, que desitja, després de 700 anys d’història, passar a ser part del territori basc. Després de la negativa del govern, un curiosa troballa al santuari del poble originarà que els agosarats habitants de Tellería demanin la seva annexió, ni més ni menys que a un dels països més rics del món: Suïssa.

Repartiment: Maggie Civantos, Jon Plazaola, Ingrid García Jonsson, Secun De La Rosa, Enrique Villén, Ramón Barea, Lander Otaola, Antonio Resines, Karra Elejalde, Mikel Losada, Maribel Salas, Kandido Uranga, Susana Soleto, Pepe Rapazote, Anabela Teixeira, Iñigo Salinero

Guió: Kepa Sojo, Alberto López, Daniel Monedero, Jelen Morales, Sonia Pacios

Direcció: Kepa Sojo

Gènere: Comèdia. Vida rural

Pin It on Pinterest

Share This