17-06-2019 // 19.30 h // Sala Ferrer Malet – Casa de Cultura Blanca d’Anjou // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Campus Extens URV i CELHI // Col·labora: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 90′ // Edat recomanada: Tots els públics // Preu: gratuït.

El Centre d’Estudis de l’Hospitalet de l’Infant (CELHI) i el Campus Extens de la URV de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant han organitzat, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament, les V Jornades marítimes per aquest mes de juny.

La segona xerrada, prevista per al dilluns 17 de juny, es titula “El comerç català amb Amèrica”. Aquesta, de fet, és una de les línies d’investigació del Dr. Josep Fàbregas Roig, professor d’Història Moderna de la URV i autor de diversos llibres i articles. Fora de la universitat, Fàbregas és secretari general del Centre de Lectura de Reus.

Pin It on Pinterest

Share This