01-06-2019 // 20.00 h // TEATRE AUDITORI – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 60′ // Edat recomanada: Tots els públics // Preu: 5 €. Preu -12 anys: gratuïta

Venda d’entrades: Taquilla: a partir de dimarts 28 de maig, de 18 a 20 h, i 1 hora abans del concert.

LA HÄNDEL I EL QUARTET GERHARD, UN ANIVERSARI I UN RETROBAMENT: ORQUESTRA HÄNDEL

Lluís Castán, violí

Judit Bardolet, violí

Miquel Jordà, viola

Jesús Miralles, violoncel

Rafael Fabregat, direcció

Ara fa trenta anys, al sí de l’antic edifici del Conservatori de Vila-seca, va néixer l’orquestra Händel. La seva trajectòria, nodrida per l’energia i el talent de centenars de joves músics, s’ha destacat sempre per una recerca constant del fet artístic; un camí d’esforç i il·lusió que ha donat els seus fruits, com ara l’orgull d’haver acollit, al llarg del temps, alguns alumnes que actualment destaquen com a excel·lents professionals als escenaris d’arreu del món.

Els membres del quartet Gerhard, que aviat completaran una dècada d’èxits, van formar part d’aquest col·lectiu en perpetua transformació, i ara, alguns anys després, han volgut tornar a la Händel per una nit.

Aquest desig de retrobament – un regal per als alumnes que avui integren l’orquestra – els honora com a músics respectuosos amb el llaç que els vincula als seus primers anys de formació i, alhora, omple de significat el projecte d’aquesta agrupació on els joves artistes, amb les seves expectatives de futur, són els principals protagonistes.

Pin It on Pinterest

Share This