31-05-2019 // 20.00 h // BIBLIOTECA INFANT PERE// L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Biblioteca Infant Pere + Club Super3 // Durada: 60′ // Infantil: edat recomanada de 4 a 10 anys // Activitat gratuïta

PLACES EXHAURIDES

El Senyor de les Ombres està robant llibres de les biblioteques i, amb la seva màgia fosca, està traient els malvats de dins dels llibres i els guarda en un bagul. La nit del 31 de maig els alliberarà tots perquè envaeixin el món. Només ho pot aturar la màgia positiva, com la de la Nenúfar i la Matoll, però elles soles no poden fer-ho. La missió de la “Supernit a les biblioteques” és que tots els súpers facin màgia per aturar el Senyor de les Ombres i retornar els malvats als llibres.

Vine a la biblioteca Infant Pere com més aviat millor per apuntar-te! I podràs recollir el material per a fer-te les orelles èlfiques 

No vinguis sol o sola, demana a algú de la teva família que t’acompanyi!

Arrenca la SUPERNIT!

Pin It on Pinterest

Share This