18-02-2019 // 19.30 h // SALA BONET CASTELLANA – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Campus Extens de la URV de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el Centre d’Estudis de l’Hospitalet de l’Infant // Patrocina: Regidoria de Cultura

L’Hospitalet de l’Infant acollirà un nou cicle de conferències sobre la música aquest mes de febrer.

La tercera, tractarà sobre “Música i cinema”, una temàtica que ja va tractar l’any passat la ponent, Núria Medrano Torres, llicenciada en Història i Ciències de la Música i diplomada en Educació Musical.

Inclou quatre conferències, una per a cada dilluns del mes de febrer, a les 19.30 hores, a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere, exactament. Totes aniran a càrrec d’experts en la matèria, que tenen estudis relacionats amb la música.

Cartell_FebrerMusical_2019 (1)

Pin It on Pinterest

Share This