25-02-2019 // 19.30 h // SALA BONET CASTELLANA – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Campus Extens de la URV de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el Centre d’Estudis de l’Hospitalet de l’Infant // Patrocina: Regidoria de Cultura

L’Hospitalet de l’Infant acollirà un nou cicle de conferències sobre la música aquest mes de febrer.

De la quarta conferència, titulada “Victòria dels Àngels, més enllà d’una veu”, se n’ocuparà M. Carme Domingo Belando, doctora en Història i Història de l’Art i Títol Superior de Música del Liceu de Barcelona.

Inclou quatre conferències, una per a cada dilluns del mes de febrer, a les 19.30 hores, a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere, exactament. Totes aniran a càrrec d’experts en la matèria, que tenen estudis relacionats amb la música.

Cartell_FebrerMusical_2019 (1)

Pin It on Pinterest

Share This