21-01-2019 // 19.30 h // SALA BONET CASTELLANA – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Campus Extens URV Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

L’Hospitalet de l’Infant acollirà aquest mes un cicle de conferències sobre curiositats científiques

Organitza el Campus Extens de la URV del municipi i tindrà lloc els dilluns 14, 21 i 28 de gener de 2019.

El cicle consta de tres conferències, a càrrec d’experts en la matèria, que tindran lloc els propers tres dilluns de gener, a les 19.30h, al Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant. En concret, a la Sala Bonet Castellana.

La segona, “Escepticismo, pensamiento crítico y sentido común”, la donarà el doctor enginyer industrial Ferran Tarrasa Blanes el 21 de gener. Javier Casteló Torras serà també l’encarregat de la tercera conferència, titulada “Rosalind Franklin i l’estructura de l’ADN” i prevista per al 28 de gener.

cartell cicle curiositats cientifiques

Pin It on Pinterest

Share This