20-01-2019 // 18.00 h // TEATRE AUDITORI – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 128′ // Edat recomanada: +16 anys // Preu: 3 €

Adaptació cinematogràfica de ‘Les vídues’ (‘Widows’), minisèrie britànica de 1983, aquí ambientada a Chicago en l’actualitat, sobre quatre dones amb res en comú excepte un deute heretat per les activitats criminals dels seus difunts marits. Verónica (Viola Davis), Alice (Elizabeth Debicki), Linda (Michelle Rodriguez) i Belle (Cynthia Erivo), decideixen prendre les regnes de la seva destinació i conspiren per a forjar-se un futur amb les seves pròpies regles.

Repartiment: Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki, Colin Farrell, Brian Tyree Henry, Daniel Kaluuya, Liam Neeson, Robert Duvall, Cynthia Erivo, Jacki Weaver, Carrie Coon, Jon Bernthal, André Holland, Garret Dillahunt, Kevin J. O’Connor, Lukas Haas, Manuel García-Rulfo

Guió: Gillian Flynn, Steve McQueen

Direcció: Steve McQueen

Gènere: Thriller. Drama.

Pin It on Pinterest

Share This