18, 19, 25 i 26 de gener de 2019 // 22.00 h // TEATRE AUDITORI – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Grup de Teatre Quo Vadis de l’Hospitalet de l’Infant // Col·labora: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 75′ // Edat recomanada: Tots els públics // Preu: 3 €

Venda d’entrades: Taquilla: a partir del 15 de gener, de 18 a 20 h, i 1 hora abans de la funció.

Teatre en benefici de LA MARATÓ TV3, enguany dedicada al càncer.

Diner (molt) Negre, de Ray Cooney, és un vodevil molt dinàmic que explica en to d’humor com li canvia la vida a un dels personatges quan troba un maletí amb una gran quantitat de diners. Al voltant d’aquest maletí girarà tota l’acció: la dona i els perjudicis morals, la família i l’afany de diners, la policia i la màfia a cada banda de la llei, tots generaran situacions rocambolesques amb l’única pretensió de fer passar una bona estona a l’espectador.

PERSONATGES:

Carles García (Ricardo García)

Anna Moratella de García (MªCarmen Garrido)

Inspector de Policia Antonio Morales (Arnau Gibert)

Curro (Pedro Fco. Pueyo)

Subinspectora de Policia Andrea Gutiérrez (Daniela Vicente)

Isabel Moratella de Martín (Montserrat Boladeres)

Olga Martín (Dolors Rovira)

Mister “Corrrtero” (Josep Pujol)

DIRECCIÓ:

Aleix Vallverdú Palau

cartel DINER NEGRE diptico A

Pin It on Pinterest

Share This