23-11-2018 // 18.00 h // SALA BONET CASTELLANA – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Biblioteca Infant Pere // Durada: 60′ // Edat recomanada: a partir de 3 anys // Preu: gratuït.

Els contes de la Pitussa d’aquest mes de novembre, “La princeseta” pertany a la col·lecció Ginjoler del Cep i la Nansa, i són contes infantils adaptats a llengua de signes catalana. Autors: Marta Plans, Valentí Gubianes

La princeseta s’ha perdut. Està al mig del carrer i no sap com tornar a palau. Es toparà amb moltes persones pel camí, algunes d’elles l’ajudaran i d’altres no. Però la princeseta té clara una sola cosa: si no l’ajuden, tant se val! Un conte on es posa en entredit el rol i paper històric de les princeses i, alhora, exposa de manera subtil que una dona, sigui princesa o no, és autosuficient per a aconseguir el seu objectiu.

Pin It on Pinterest

Share This