28-10-2018 // 18.00 h // TEATRE AUDITORI – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Regidoria de Cultura // Durada: 101′ // Edat recomanada: +16 anys // Preu: 3 €

Des dels confins de l’espai fins als suburbis de les petites ciutats, la cerca arriba a la casa de la reinvenció per Shane Black de la saga “Predator”. Ara, els caçadors més letals de l’univers són més forts, més intel·ligents i més mortals que mai, i han millorat genèticament amb ADN d’altres espècies. Quan un nen accidentalment desencadena el seu retorn a la Terra, solament un grup d’exsoldats i una professora de ciències podran evitar potser, la fi de la raça humana.

Repartiment: Boyd Holbrook, Olivia Munn, Trevante Rhodes, Sterling K. Brown, Jacob Tremblay, Jake Busey, Edward James Olmos, Yvonne Strahovski, Thomas Jane, Keegan-Michael Key, Kyle Strauts, Alfie Allen, Niall Matter, Paul Lazenby, Crystal Mudry, Devielle Johnson, Augusto Aguilera, Andrew Jenkins, Dean Redman, Rhys Williams, Steve Wilder

Guió: Shane Black, Fred Dekker

Direcció: Shane Black

Gènere: Acció. Aventura. Terror.

Pin It on Pinterest

Share This