30-09-2018 // 18.00 h // TEATRE AUDITORI – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Regidoria de Cultura // Durada: 118′ // Edat recomanada: +10 anys // Preu: 3 €

Després de “Capità Amèrica: Guerra Civil”, Scott Lang brega amb les conseqüències de les seves eleccions com a superheroi i pare. Mentre lluita per mantenir un equilibri entre la seva vida familiar i les seves responsabilitats com Ant-Man, s’enfronta a Hope van Dyne i al Dr. Hank Pym amb una nova missió urgent. Scott ha de tornar a posar-se el vestit i aprendre a lluitar juntament amb la Vespa mentre l’equip treballa en conjunt per descobrir secrets del passat.

Repartiment: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michael Peña, Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne, Walton Goggins, Judy Greer, Randall Park, David Dastmalchian, Hannah John-Kamen, T.I., Abby Ryder Fortson, Stan Lee

Guió: Andrew Barrer, Gabriel Ferrari, Paul Rudd, Chris McKenna, Erik Sommers

Direcció: Peyton Reed

Gènere: Fantàstic.

Pin It on Pinterest

Share This