20-08-2018 // 22.00 h // Sala Llorers – CA LA TORRE // Vandellòs // Durada: 110′ // Edat recomanada: +7 anys // Preu: gratuït.

Renee Bennett (Amy Schumer) és una dona insegura i amb autoestima baixa que treballa per a una firma de cosmètics d’alta gamma. El seu somni és conèixer la seu de la companyia situada en un edifici de la Cinquena Avinguda. I és que, Renee treballa en una oficina en un soterrani del Barri Xinès.

La seva vida canvia completament quan cau de la bicicleta estàtica fent gimnàstica. I és que, després del cop, creu que és la dona més bella i capaç del planeta. La seva aparença no ha canviat, però aquesta nova confiança en si mateixa la portarà a viure sense por i guanyar-se el favor del seu cap, Avery LeClaire (Michelle Williams). Però què passarà quan s’adoni que la seva aparença mai va canviar?

guapa

Pin It on Pinterest

Share This