Aquí apareixeran les entrades que les mateixes entitats aportaran al web de Cultura a l’Abast. Es podran pujar imatges i el contingut de la programació que es vulgui publicitar.

Properament es farà una sessió formativa per explicar la manera en què les Entitats hauran d’introduir les dades al web i quin serà el funcionament per tal que les vostres activitats surtin publicades al web.

Es prega que sigueu curosos a l’hora d’escriure. siguem respectuosos amb la ortografia (hi ha eines online que ens permet corregir text al moment com és del corrector de softcatalà) i en el llenguatge emprat, ja que el missatge arribarà a un ampli púbic.

Desitgem que properament aquest apartat estigui funcionant al 100% de les seves possibilitats acollint tota la programació que realitzen les nostres Entitats!!

Pin It on Pinterest

Share This